Medi ambient

Maria Cinta Blanch és la nova gerent per “refundar” l’empresa de residus de Terrassa

L’enginyera industrial, Maria Cinta Blanch, ha estat nomenada nova gerent d’Eco-Equip, l’empresa pública de neteja, i substituirà a Josep Miquel (Pipo) Colomer, que es jubila Aquesta setmana ha acabat el procés de selecció de la nova direcció, que haurà d’impulsar la millora de l’organització i els processos de gestió de l’empresa. Blanch, amb una àmplia experiència dins del sector de la gestió de residus, ha estat vint-i-dos anys al capdavant de l’empresa PreZero (anteriorment CESPA SA i Ferrovial Servicios), una companyia que ofereix serveis a administracions locals, en l’àmbit de la recollida de residus i la neteja viària urbana, el manteniment de les zones verdes i jardins, la neteja de dependències municipals i escoles, la gestió de les deixalleries, entre d’altres.

El primer encàrrec de La nova gerència d’Eco-Equip és la contractació d’una empresa externa especialitzada per, seguint un model que el govern local ja va tirar endavant a Funerària de Terrassa, donar un salt qualitatiu en la gestió i el servei, un dels aspectes que rep més crítiques a la ciutat. La contractació de la consultoria és una de les recomanacions que fer l’auditoria que es va encarregar el mandat passat.

L’equip de govern ja va anunciar el gener passat que invertirà dos milions en l’empresa en el que va qualificar-ho com una “refundació”. Està previst que es facin actuacions de reforç del personal tècnic de l’empresa i de les eines de gestió, amb la finalitat d’optimitzar-ne els recursos i fer-los més eficients.

Servei telefònic el cap de setmana

Des de demà l’empresa incorpora un nou servei de suport telefònic de caps de setmana, una prova pilot de tres mesos, per donar resposta més ràpida en la gestió de les incidències de neteja perquè la ciutadania pugui alertar d’abocaments indeguts al telèfon gratuït de la neteja 900.720.135 des de les vuit del matí a les tres de la tarda

També es troba en fase d’adjudicació per l’adquisició de contenidors de lateral per import d’ 1.050.000 d’euros en els propers tres anys amb l’objectiu que puguin reemplaçar els actuals elements malmesos o que han patit actes vandàlics. Un cop finalitzada aquesta licitació es durà a terme la de contenidors de posterior.

D’altra banda, també s’han adjudicat ja els armariets i bancs pels vestidors del nou edifici d’Eco-Equip per un valor total de 67.000 euros i es troben en fase de licitació tres vehicles satèl·lit de 3.500 quilos per un valor de 275.000 euros i de nou caixes per a la recollida de residus a deixalleria i transferència per un import de 151.000 euros.

En les properes setmanes s’iniciarà la licitació de dos nous vehicles de càrrega lateral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El comissari en cap Eduard Sallent inicia demà el curs per ser major dels Mossos

barcelona
gastronomia

El Gastronomic Forum Barcelona 2024 ja té el 80% de l’espai expositiu reservat

Barcelona
societat

L’adjudicació del nou contracte de neteja per 7,9 milions passa avui per ple

salt

Noves escales i voreres a quatre urbanitzacions

Rubí
SOCIETAT

Danys a cultius de fruita al Pla d’Urgell, les Garrigues i el Segrià a causa d’una pedregada

Arbeca

Precinten i tapien l’accés a més de 200 garatges per evitar ocupacions delictives

banyoles
societat

Barcelona destina 14 milions al Fons d’Infància

Barcelona

Crítiques a l’Estat per a un projecte aparcat de l’N-II que ha fet gastar “temps i diners”

sant julià de ramis / sarrià de ter
SOCIETAT

La cooperativa de l’Aldea vol prorrogar tres anys el retorn dels fons entrampats

L’Aldea