dissabte, 8 de juny del 2024

Dibuixem la 3a Trobada de la Xarxa d'Horts Urbans a Sant Narcís

Ahir, divendres 7 a la tarda, vàrem fer mini trobada a Girona, al Centre Cívic Sant Narcís. Allà es va celebrar la «3a Trobada de la Xarxa d'Horts Urbans» amb una taula rodona d'integrants dels horts urbans gironins (els que ja funcionen i els que volen crear-se). Es va acabar amb una breu xerrada de Josep Maria Vallés, de la cooperativa d'innovació social TAPURNA.
Ens varen demanar si els hi podríem fer algun dibuix per il·lustrar l'acte de tot el que es va proposar, i allà vàrem anar-hi 8 sketchers convocats per en Lluís, al mig de la plaça dibuixant la reunió i els representants de tots els barris de Girona.
Gràcies, Lluís per confiar en els nostres dibuixos i el detall que vares tenir. 

Dibuixos: Ángels, Dolors, Juma, Montse, Rosa, Rossy, Toni, Xose
Crònica: Toni 

dijous, 6 de juny del 2024

Matí dibuixat a Lladó

Lladó és un poblet de l'Alt Empordà força desconegut. Tot i que no arriba al miler d'habitants, encara té escola, servei imprescindible per mantenir la joventut i la vitalitat! 

Fa anys que conec el poble per un sol motiu: la Fira de formatge artesà. Us la recomano fortament si sou formatgers, aquest any serà el 15 de setembre, diumenge, i podreu tastar i comprar molts formatges d'arreu del territori. Segur que no us decebrà! Apunteu la data a l'agenda...

Aquest matí ens hem trobat la plaça major en obres, però això no ha restat interès al grup de sketchers, ja que els edificis del centre, les esglésies o el perfil del poble ens han motivat a totes i tots.
I aquí teniu el resultat. Art. Bellesa pura.

P.D. Us envio un enllaç dels cartells de la fira des del 1996 creats per Àlex Gifreu inspirats en la publicitat.

Crònica: Mercè Fontserè