Llena fa una crida a vendre productes propers per rebaixar costos i preus

El conseller posa com a exemple d'innovació el nou supermercat carni de Salt

Els preus en ori­gen dels pro­duc­tes agro­a­li­men­ta­ris s'allu­nyen molt, tot sovint, del preu final. El con­se­ller d'Agri­cul­tura, Ali­men­tació i Acció Rural con­si­dera que la cadena és a vega­des com­plexa. «No és que ningú es faci la barba d'or, però del que es tracta és de reduir inter­me­di­a­ris i logística en la mesura que sigui pos­si­ble, si no els pro­duc­tes tenen un sobre­cost», va indi­car Llena.

El con­se­ller va posar com a exem­ple d'ini­ci­a­tiva inno­va­dora el nou super­mer­cat carni que ha posat en marxa al polígon la Maret de Salt el grup Vilaró, una de les prin­ci­pals empre­ses de l'Estat espa­nyol dedi­cada a l'espe­ce­ja­ment i ultra­con­ge­lació de carn de porc.

El direc­tor gene­ral del grup Vilaró, Javier Frade, va expli­car que s'han eli­mi­nat tots els cos­tos que s'ha pogut per poder ofe­rir als con­su­mi­dors uns preus el més barats pos­si­bles. Es tracta d'un nou con­cepte pen­sat per a les deman­des que cada cop més fa el públic i per ofe­rir pro­duc­tes pro­pers, molts dels quals pro­ve­nen direc­ta­ment del pro­duc­tor.

L'alcal­dessa de Salt, Iolanda Pineda, va des­ta­car l'aire «fresc» en un con­text com l'actual que suposa el nou esta­bli­ment. «Els preus econòmics i ajus­tats són els que el con­su­mi­dor busca», va afe­gir.

En l'acte d'ahir hi van assis­tir repre­sen­tants polítics, un gran nom­bre d'enti­tats giro­ni­nes, cli­ents i dis­tribuïdors del grup carni Vilaró.

Fins al 40% més barats

L'establiment, que obre avui les portes al públic, inclou unes 200 referències de productes. A més dels propis de l'empresa, hi ha tot tipus de carn: de vedella, xai i pollastre, entre altres, i una oferta molt diversa complementària, que inclou un apartat de precuinats i que està subministrada per diferents proveïdors. Els productes es poden trobar a molt bon preu; en alguns casos, els fabricats pel grup Vilaró fins al 40% més barats del preu mitjà del mercat. El local està obert de dijous a dissabte, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de deu de la nit. L'objectiu de l'empresa és crear una cadena d'establiments semblants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.