Monogràfics

VIDRERES (Selva)

7a Festa del Cava i el Salsafí i Festa Petita

Jornada festiva i culinària

El sal­sifí és el tuber­cle més típic de l'horta de la zona de Vidre­res. No és estrany, doncs, que el muni­cipi li dedi­qui una fira, en què el plats cui­nats amb aquest pro­ducte es reguen amb una copeta de cava. La festa, orga­nit­zada per l'Asso­ci­ació de Comer­ci­ants i Empre­ses de Ser­veis de Vidre­res (ACESV), començarà a les 9 del matí de diu­menge amb la mos­tra i degus­tació de caves, tas­tets i tapes de pro­duc­tes locals i la botiga al car­rer. A més, fins a les 11 del matí, qui ho vul­gui podrà fer un bon esmor­zar de for­qui­lla i gani­vet a base de pa amb tomàquet i boti­farra amb sal­sa­fins dels car­nis­sers de Vidre­res, i postres. A més, a par­tir de les 10 del matí i fins a la 1 del mig­dia es podrà visi­tar la tro­bada de col·lec­ci­o­nis­tes de xapes de cava. La gran jor­nada fes­tiva fina­lit­zarà a les 2 del mig­dia amb el lliu­ra­ment dels pre­mis del VII Con­curs de Cuina amb Sal­sa­fins a la inno­vació, al plat tra­di­ci­o­nal, i el guardó espe­cial del jurat.

Tot i que la festa pròpia­ment dita és diu­menge, el dia abans, dis­sabte, a les 6 de la tarda, es farà la pre­sen­tació dels plats per al con­curs de Cuina amb Sal­sa­fins, al Cafè de la Selis. Després de la cerimònia de degus­tació i deli­be­ració del jurat del con­curs, tan­carà la jor­nada un gran tast de vins, a les 8 del ves­pre, al mateix local.

14 de novembre. A la plaça Lluís Companys. Tel. 972 85 00 25.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a