zàping

Rutes gastronòmiques, la nova moda

És el pro­grama d'aquest Nadal i l'hem des­co­bert al 33. Nave­gant pels sabors és una bar­reja de guia de viat­ges, docu­men­tal antro­pològic i pro­grama de cuina pro­ta­go­nit­zat per dos dels xefs més joves, gua­pos i famo­sos del Regne Unit, Cur­tis Stone i Ben O'Donog­hue, que podrien pas­sar per dos turis­tes a Llo­ret o dos sur­fis­tes a les plat­ges aus­tra­li­a­nes. De fet, són ori­gi­na­ris d'Austràlia però han fet for­tuna en els fogons dels més pres­ti­gi­o­sos hotels. Nave­gant pels sabors és una road movie gas­tronòmica, com aque­lla sèrie que va pre­sen­tar Gwy­neth Pal­trow viat­jant pels sabors i olors de la cuina espa­nyola. Fa uns anys, la cuina era la reina de la tele. Totes les cade­nes tenien els seus xefs mediàtics. Amb els anys només ha sobre­vis­cut Arguiñano. Ara, TVE estre­narà un espai en què Ima­nol Arias i Juan Echa­nove tas­ten els pla­ers de la gas­tro­no­mia ibèrica. Però per què no pro­var una versió nos­trada? I recu­pe­rar Isma Pra­dos –la versió cata­lana del xef aus­tralià eixe­rit– i amb alguna figura emer­gent de la cuina fer car­re­tera i manta? Fer parada a Santa Pau i fer un plat de mon­ge­tes. Anar a Valls i coure calçots. TV3 ha fet recep­tes i ha com­bi­nat la cuina amb la salut però no ha fet mai una road movie de la boti­farra i el pa amb tomata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.